11-juli Viering
Bv6 A5220

Het waren ambachtslui en boeren die in 1302 de Guldensporenslag uitvochten aan de Groeningekouter in Kortrijk. Vandaag genieten alle burgers op diezelfde 11de juli van een Vlaamse feestdag. En dat geeft alom aanleiding tot buurt-, dorps-, gemeentefeesten. 

Gezelligheid troef!


Een zuinig zonnetje, friet met stoverij, een pintje en een feesttent. De familie-uitstap kan niet meer stuk. Maar een Vlaamse feestdag kan vanzelfsprekend niet uitgroeien tot een omvattend gemeenschapsfeest zonder de lievelingen van het Vlaamse lied, een correcte presentator of spotlights!

Presentator

De burgervader mag misschien in de loop van de dag wel even het woord willen doen. Maar een ware presentator van een 11 juli-viering is een gastheer of –vrouw voor een feestelijk evenement van jong en oud, links en rechts, rijk en arm. Zo’n presentator kies je niet licht.

Artiesten

Hoe rijk is de Vlaamse muziek? Dat kan je ieder jaar weer vaststellen op 11 juli, op podia alom. Van kleinkunst tot schlager, van rock tot volkslied. Hoe komt jouw viering dan aan de gepaste Vlaamse acts van de dag? Wij kiezen ze met zorg op maat van jullie gemeenschapsfeest.

Licht & geluid 1

Licht & geluid

Herinner je je dat evenement nog met die fluitende boxen en voortdurende stroompanne? Voor jullie 11 juli-viering wil jij licht en geluid, even betrouwbaar als ‘Scild ende Vriend’ voor een goede prijs bovendien. Ook die keuze mag je vol vertrouwen aan ons laten

Jullie keuze om De Vlaamse Leeuw te zingen, kunnen wij niet maken.

Maar jullie keuze voor een 11 juli-viering werken wij met vlag en wimpel af.