Omdat eigen lof stinkt, bewierook je soms beter de legendarische rock ’n roll helden van weleer. Dat is, in een welriekende notendop, de muzikale missie van Tim, Mathieu, Peter, Laurens en Jonathan.

Onder de nom de plume The Glorious Gentlemen’s Club, spelen deze nostalgische hipsters al meer dan een decennium de pannen van eender welk dak dat erom smeekt. Daarbij trekken ze telkens gretig een maxi-size blik ronkende – maar ook kreunende – namen open: The Kinks, The Who, The Beatles, Creedence Clearwater Revival, The Rolling Stones en tientallen andere ongekroonde koningen van de riff. Kortom, elk icoon van in de tijd van toen, wanneer de meisjes nog in zwartwit in katzwijm vielen, passeert de coverrevue.

Gelukkig is The Glorious Gentlemen’s Club dus in multicolor én dolby stereo te bewonderen. Voor het jonge volkje is elk optreden van hen een spoedcursus springlevende rock ‘n’ roll. Voor het net iets minder jonge volkje is het een teletijdmachine naar de wonderjaren.

Formule Prijs
1 x 90 min. liveOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

The Glorious Gentlemen’s Club boeken?