Piet Huysentruyt is Vlaanderens bekendste televisiekok. Na zijn studies in de gerenommeerde hotelschool Ter Duinen in Koksuide, startte hij zijn carrière in tal van sterrenzaken in binnen-en buitenland. Uiteindelijk opende hij een eigen restaurant in Wortegem, en kreeg er een Michelinster.

Piet werd echt bekend bij het brede publiek met het kookprogramma Lekker Thuis, op VTM. Piet Huysentruyt is elke werkdag te zien op vtm in zijn kookprogramma, De Perfecte Keuken. Hierin maakt hij met Petra Vandewouer of met een gast een heerlijk, eenvoudig en verrassend gerecht klaar. Verder kan je Piet ook aan het werk zien in S.O.S. Piet, waarbij hij gewapend met koksvest en zijn alombekende 'koffertje' op bezoek gaat bij kokend Vlaanderen, en tal van kookblunders kordaat aanpakt. Van de reeks werden ondertussen ook al 4 zeer succesvolle kookboeken uitgebracht.

Formule Prijs
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Piet Huysentruytboeken?