Vanaf zijn prille jeugd is Paul Michiels gefascineerd door de nummers die hij hoort op de radio. In de jaren '50 viert de rock-‘n-roll hoogtij (Elvis Presley & Jerry Lee Lewis) en later in de jaren '60 volgt The British Wave. (The Beatles & The Rolling Stones)

Michiels begon zijn rijk gevulde carrière in de jaren '60. Na vele successen kwam hij in I986 Jan Leyers tegen. Het klikte direct en Soulsisters werd geboren met een eerste hitsingle: “You Get To Me”. De grote doorbraak kwam in ‘88 met de superhit “The Way To Your Heart”.

Op 15 juni 2018 blaast Paul Michiels zeventig kaarsen uit, en dat wordt een heel jaar lang gevierd met wervelende live-concertennieuw muzikaal werk én de autobiografie ‘De Melkman Belt Nooit Aan’. ‘Ageless’ is de titel van de concerttour die Paul Michiels in 2018 onderneemt. Daarin zal hij grasduinen in zijn favoriete wereldsongs en zijn eigen muzikale oeuvre. Hoog tijd dus om deze levende legende te boeken voor uw evenement.

Formule Prijs
1 x 75/90 min. live€ 7.500,-
Akoestische showOp aanvraag
GastoptredenOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Paul Michiels boeken?