Nina Butera wordt op 12-jarige leeftijd ontdekt door Christophe Severs, zoon van Paul Severs. 

Haar eerste singles in 2017 en 2018  (“Die eerste zoen”“Jij” en "Zonder Jou") kregen al nationale en regionale airplay, maar in 2019 (toen ze amper 15 was) wint ze haar eerste grote prijs, namelijk de Loftrompet voor "Beste Doorbraak" en scoort ook haar eerste grote hit “Terug bij mij” (een eerbetoon aan Paul Severs) waarbij ze ook bij het grote publiek bekend wordt. 

In 2020 start ze ook als co-auteur van haar eigen nummers en behaalt ze met haar eerste co-write "Van Vooraf Aan" voor het eerst de top 10 van de Ultratop. Het nummer scoort zo goed dat ze een nominatie voor het selecte lijstje van Zomerhit 2020 van Radio2 behaalt! Niet slecht voor een toen 16-jarige jongedame... 

In 2021 maakt ze terug een hit met "Horizon" samen met Dean en haar tweede lied op een Radio2 Zomerhit CD is ook een feit. 

Ook in 2022 behaalt ze - voor de vijfde maal op rij nota bene - opnieuw de Vlaamse top 10 met "Wat je me me doet". Allemaal nummers die ze samen met haar producer Christophe schreef.

Live op het podium is waar Nina Butera werkelijk uitblinkt. Een prachtige stem én een breed repertoire zorgen voor een aanstekelijk set van Vlaams- en Engelstalige popsongs en meezingers. Laat je verrassen door deze jonge nachtegaal!

Formule Prijs
1 x 40 min. live-on-tape € 675,-
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nina Butera boeken?