Nina Butera wordt op 12-jarige leeftijd ontdekt door Christophe Severs, zoon van Paul Severs. Ze is amper 15 jaar wanneer ze bij het grote publiek doorbreekt met het mooie “Terug bij mij”, een eerbetoon aan Paul in 2019.

Haar eerste singles “Die eerste zoen” en “Jij” (2017) kregen ook al nationale en regionale airplay. In 2018 werd ze MENT lieveling met “Zonder jou”en in 2019 wint ze haar eerste grote prijs, namelijk de Loftrompet voor "Beste Doorbraak". 

In 2020 behaalt ze met "Van Vooraf Aan" voor het eerst de top 10 van de Ultratop... en behoort ze tot het selecte lijstje van genomineerden voor Zomerhit 2020 van Radio2! Niet slecht voor een 16-jarige jongedame...

Live op het podium is waar Nina Butera werkelijk uitblinkt. Een prachtige stem én een breed repertoire zorgen voor een aanstekelijk set van Vlaams- en Engelstalige popsongs en meezingers. Laat je verrassen door deze jonge nachtegaal!

Formule Prijs
1 x 40 min. live-on-tape € 475,-
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Nina Butera boeken?