Na vijf jaar hard werken en bouwen aan een eigen, herkenbaar repertoire, en met twee mega-hits op zak, is Metejoor klaar voor de toekomst – en één van de vaste waarden in de Vlaamse en Nederlandse muziekscene. “We zijn nu écht, met de hele band achter mij, en de nieuwe nummers, klaar voor alles wat er gaat komen,” blikt Metejoor vooruit.”

Dé grote doorbraak van Metejoor kwam er in januari 2021 met “1 op een miljoen”, een duet met de Nederlandse Babet. Het nummer werd opgepikt door radiozenders in Vlaanderen én Nederland en kreeg een lang leven in de hitlijsten, wat resulteerde in Metejoor’s eerste nummer 1 hit met platina-status in de Ultratop. Het nummer werd intussen al tien miljoen keer gestreamd – daarmee is een van de grootste Vlaamse hits van 2021 een feit.

De warme Nederpop van Metejoor, met catchy nummers en emotionele teksten, gezongen door één van de beste stemmen in Vlaanderen, werd door het grote publiek in de armen én het hart gesloten.

Vlak voor de zomervakantie bracht Metejoor, samen met Emma Heesters, de tandemhit “Rendez- vous” uit – het nummer stond weken op nummer 1 in de Vlaamse Ultratoplijst én in de Nederlandse Top40 en heeft vandaag méér dan vijf miljoen streams op de teller.

Formule Prijs
1 x 75 min. liveOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Metejoor boeken?