Kleine meisjes worden groot, dat mag je zeker zeggen van Laura Omloop.  Ze werd in recordtijd een kindsterretje door haar succesvolle deelname aan het Junior Eurovisie Songfestival 2009 in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Ze was als tienjarige toen de jongste deelnemer. 

Haar liedje Zo verliefd, geschreven door het team achter de successen van K3, werd een hit in Vlaanderen. Een platencontract met EMI volgde, evenals een rol in Ketnetpop.

Laura brengt drie jaar op rij succesvolle Nederlandstalige kidspop-albums uit. Met ‘Verliefd' (2010), 'Wereld In Kleuren' (2011) en 'Klaar Voor' (2012) werd ze een populaire jonge zangeres in Vlaanderen en ook Nederland. In 2014 verscheen haar album ‘Meer' via het platenlabel Warner Music. Met het nieuwe album Meer maakte Laura Omloop vlot de oversteek naar jonge popzangeres. De eerste gelijknamige single Meer werd nummer 1 in de Vlaamse Ultratop 50. Bovendien sleepte Laura een Gouden K voor 'vrouwelijke artieste van het jaar' in de wacht.

En toen werd het even stil rond Laura Omloop … tot nu, 2022.

Momenteel werkt Laura aan een album met een nieuwe band en topschrijvers. Binnenkort weer op alle Vlaamse podia! 

Formule Prijs
1 x 30 min. live-on-tape (incl. 2 dansers)€ 1.200,-
1 x 45 min. akoestisch€ 1.800,-
1 x 90 min. live€ 2.800,-
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

Laura Omloop boeken?