André Hazes verovert het hart van gans Vlaanderen met zijn muzikale optredens in het VTM-programma Liefde voor muziek. Andre Hazes vertolkt het nummer Doe Het Licht maar uit van Peter Van Laet (Mama’s jasje) en scoort hiermee zijn eerste nummer 1-hit in Vlaanderen. Een week later is het opnieuw raak. André verrast de kijkers met een eerbetoon aan zijn vader door de vertolking van  het nummer Als Je Alles Weet, dat zijn vader in 1988 uitbracht. Het bezorgt hem opnieuw een nummer 1 plaats de dag erna in de Belgische hitlijsten. Maar Liefde Voor Muziek blijkt een echte hitmachine voor Andre Hazes. Met zijn versie van Voor Altijd, de eerste single van de The Starlings komt hij voor de derde keer in drie weken tijd op nummer 1 in België. Voor wie er nog aan twijfelt: Andre Hazes is een blijver.

‘De zoon van’ is hij allang niet meer. André Hazes is trots op zijn afkomst, maar op zijn eigen benen lukt duidelijk meer dan ooit. André wist al vroeg dat hij in de voetsporen van zijn vader wilde treden. Op 13-jarige leeftijd scoorde hij zijn eerste nummer-1 hit, "Mijn vriend", een postuum duet met zijn vader. 

In 2013 volgde de echt doorbraak door zijn optreden in De beste zangers van Nederland, waar hij "Ik leef mijn eigen leven" vertolkte en alweer een hit te pakken had. 2016 was de aftrap voor een steile weg omhoog. Hij won bijna alle prijzen die er te winnen vielen en zijn album en singles werden goud en platina alsof het niets was.  In 2016 neemt hij voorgoed afscheid van de naam Andre Hazes junior en gaat hij verder onder de naam André Hazes.

Met zijn motto "Ik haal alles uit het leven" leeft André om mensen te raken. Zijn muziek heeft een eigen identiteit, maar de maatstaf is dat Hazes Senior het ook zou kunnen zingen. Niet plat, maar volks. André Hazes blijft steeds altijd zichzelf, met vader in het achterhoofd.

Wil je ook André Hazes boeken? Vraag vrijblijvend een offerte.

Formule Prijs
1 x 30 min. live-on-tapeOp aanvraag
LiveOp aanvraag
Prijzen zijn louter informatief en onder voorbehoud. Alle prijzen zijn steeds excl. 6% btw. Gelieve ons te contacteren voor de meeste recente voorwaarden en prijzen.

André Hazes boeken?